Kabar

  • “Marine Enterprise Day” Bioendo is launching new products

    "Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar

    Ing tanggal 24 Mei, "Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar lan mlebu kontrak sukses lengkap!Dina iki beda-beda, miturut seksi Xiamen Ocean Development Bureau, Xiamen Southern Ocean Research Center, Xiamen Medical College, pimpinan relevan Xiamen Phar...
    Waca liyane
  • Clinical Diagnosis test kit obtained CE certification

    Kit tes Diagnosis Klinis entuk sertifikasi CE

    (1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis entuk sertifikasi CE EU Ing April 2022, Deteksi (1-3)-β-D-Glucan Kit (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis entuk sertifikat CE EU...
    Waca liyane
  • New Product Launching ” micro kinetic chromogenic endotoxin test kit ”

    Peluncuran Produk Anyar "kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik"

    Peluncuran produk anyar "kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik" Perusahaan kita (Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd) kanggo nglindhungi sumber daya Tachypleus tridentatus, nyukupi panjaluke pelanggan kanggo deteksi endotoksin, lan luwih ningkatake tingkat q. ..
    Waca liyane
  • Bioendo Wins the Certificate of Intellectual Property Management System

    Bioendo Menang Sertifikat Sistem Manajemen Kekayaan Intelektual

    Bioendo Menang Sertifikat Sistem Manajemen Kekayaan Intelektual Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis melu deteksi endotoksin lan beta-glukan luwih saka patang puluh taun.Minangka perusahaan teknologi dhuwur anyar, Bioendo tansah menehi perhatian marang manajemen properti intelektual ...
    Waca liyane
  • Happy Holidays! Happy New Year!

    Sugeng Riyaya!Sugeng warsa enggal!

    Happy Holidays & Happy New Year!Wish ing 2019, kita bakal duwe Development gedhe!Wiwit 1978 nganti 2019, 40 Taun.Salam Bioendo - Produsen Endotoksin Assay Lysate profesional!Uji Endotoksin Kualitatif & Uji Endotoksin Kuantitatif!
    Waca liyane
  • Endotoxin Test Assay by Lyophilized Amebocyte Lysate (LAL)

    Uji Tes Endotoksin dening Lyophilized Amebocyte Lysate (LAL)

    Reagen LAL: Lyophilized amebocyte lysate (LAL) minangka ekstrak banyu sel getih (amebocytes) saka kepiting tapal kuda Atlantik.Reagen TAL: Reagen TAL minangka ekstrak banyu sel getih saka Tachypleus tridentatus.Saiki, produksi utama reagen TAL ana ing Amerika Serikat ...
    Waca liyane
  • Skills Training about Products for Endotoxin Detection

    Pelatihan Ketrampilan babagan Produk kanggo Deteksi Endotoksin

    Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd., ahli deteksi endotoksin lan beta-glukan, wis melu riset, ngembangake lan marketing reagen LAL/TAL lan kit uji endotoksin luwih saka patang puluh taun.Produk kita kadhaptar ing CFDA.Lan kita wis melu kegiatan sing diwiwiti dening ...
    Waca liyane
  • Bioendo Wins the Title of “Little Giant Company of Science and Technology”

    Bioendo Menang Gelar "Perusahaan Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Raksasa Cilik"

    Asosiasi Pengembangan Teknologi Inovatif lan Tinggi Xiamen ngetokake draf daftar Perusahaan Raksasa Kecil lan Perusahaan Utama ing 2019 tanggal 5 Juni 2019. Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. ana ing dhaptar kasebut.Perusahaan raksasa cilik ing kene ngrujuk marang sing melu riset, ngembangake ...
    Waca liyane
  • Protection of Horseshoe Crabs

    Proteksi Kepiting Horseshoe

    Kepiting tapal kuda, disebut "fosil urip" kadhangkala amarga wis ana ing planet iki kanggo mayuta-yuta taun, ngadhepi ancaman amarga polusi saya serius.Darah biru kepiting tapal kuda iku aji.Amarga amebosit sing diekstrak saka getih biru bisa dadi kita ...
    Waca liyane
  • Protecting Horseshoe Crabs, Bioendo Is on the Move

    Nglindhungi Kepiting Tapal Kuda, Bioendo Ing Ngalih

    Minangka "fosil urip", kepiting tapal jaran nduweni peran penting kanggo njaga kesehatan manungsa lan uga njaga keragaman biologi.Amebosit saka getih biru kepiting tapal kuda minangka bahan utama kanggo ngasilake reagen LAL/TAL.Lan reagen LAL/TAL digunakake kanggo ndeteksi endotoksin, sing ...
    Waca liyane
  • Bioendo Held Puah-piann Moon Cake Betting Activity to Celebrate Moon Festival

    Bioendo Ngadakake Kegiyatan Taruhan Kue Bulan Puah-piann kanggo ngrayakake Festival Bulan

    Festival Bulan minangka salah sawijining festival tradisional ing China.Ana macem-macem kegiatan sing dianakake wong Tionghoa ing macem-macem wilayah kanggo ngrayakake festival kasebut.Lan ing kene ing Xiamen ing ngendi Bioendo diadegake, Taruhan Kue Bulan Pua̍h-piánn minangka kegiatan sing umum ing antarane wong-wong ...
    Waca liyane
  • China “Intellectual Medicine” Industry Summit Forum 2019

    Forum Puncak Industri "Kedokteran Intelektual" China 2019

    Forum KTT Industri "Kedokteran Intelektual" China 2019 dianakake ing Hangzhou sajrone 6 Mei lan 7 Mei.Luwih saka 400 pengusaha saka industri pharmaceutical rawuh ing forum kanggo bebarengan ngrembug tren pangembangan industri farmasi ing China.Dheweke nuduhake pendapat babagan tren ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan