Warta Industri

  • Application of Chromogenic Technique to Bacterial Endotoxins Test

    Aplikasi Teknik Kromogenik kanggo Tes Endotoksin Bakteri

    Teknik kromogenik kalebu telung teknik sing uga ngemot teknik gumpalan gel lan teknik turbidimetri kanggo ndeteksi utawa ngitung endotoksin saka bakteri Gram-negatif kanthi nggunakake lisat amoebosit sing diekstrak saka getih biru kepiting tapal kuda (Limulus polyphemus utawa Tachypleus tridenta ...
    Waca liyane
  • Bioendo TAL Reagent Was Used In Professional Field

    Reagen Bioendo TAL Digunakake Ing Bidang Profesional

    Reagen Bioendo TAL Digunakake Ing Etanercept Nyandhet Ekspresi Sitokin Pro-Inflammatory ing Kegagalan Makrofag Peritoneal sing Dirangsang Partikel Titanium Publikasi "Etanercept Nyandhet Ekspresi Sitokin Pro-inflamasi ing Kegagalan Makrofag Peritoneal sing Dirangsang Partikel Titanium" kita...
    Waca liyane
  • Chromogenic TAL Assay (Chromogenic endotoxin test assay)

    Pengujian TAL kromogenik (uji tes endotoksin kromogenik)

    Chromogenic TAL Assay (Chromogenic endotoxin test assay) Reagen TAL yaiku lysate amebocyte lyophilized sing diekstrak saka getih biru Limulus polyphemus utawa Tachypleus tridentatus.Endotoksin minangka lipopolisakarida amphiphilic (LPS) sing ana ing membran sel njaba gram-negatif ...
    Waca liyane
  • Kits for TAL Test by Using Kinetic Chromogenic Method

    Kit kanggo Test TAL kanthi Nggunakake Metode Kromogenik Kinetik

    Tes TAL, yaiku tes endotoksin bakteri kaya sing ditegesake ing USP, yaiku tes kanggo ndeteksi utawa ngitung endotoksin saka bakteri Gram-negatif nggunakake lisat ameobosit sing diekstrak saka kepiting tapal kuda (Limulus polyphemus utawa Tachypleus tridentatus).Uji kinetik-kromogenik minangka cara kanggo ngukur ...
    Waca liyane
  • LAL And TAL In The US Pharmacopoeia

    LAL lan TAL Ing Farmakope AS

    Dikawruhi manawa limulus lysate diekstrak saka getih Limulus amebocyte lysate.Saiki, reagen tachypleusamebocyte lysate digunakake akeh ing bidang riset farmasi, klinis lan ilmiah, kanggo deteksi endotoksin bakteri lan dextran jamur.
    Waca liyane
  • LAL Reagent or TAL Reagent

    Reagen LAL utawa Reagen TAL

    Limulus amebocyte lysate (LAL) utawa Tachypleus tridentatus (TAL) minangka ekstrak banyu sel getih saka kepiting tapal kuda.Lan endotoksin minangka molekul hidrofobik sing minangka bagéan saka kompleks lipopolysaccharide sing mbentuk sebagian besar membran njaba bakteri Gram-negatif.Produk parenteral...
    Waca liyane
  • Lyophilized Amebocyte Lysate – TAL & LAL

    Lyophilized Amebocyte Lysate - TAL & LAL

    Lyophilized Amebocyte Lysate - TAL & LAL The TAL (Tachypiens Amebocyte Lysate) minangka produk lyophilized digawe saka lysate sel getih-deformed saka organisme segara, ngemot coagulasen, kang diaktifake dening tilak jumlah saka endotoksin bakteri lan glucan jamur, kang derived. ...
    Waca liyane
  • What Blue Blood of Horseshoe Crab Can Do

    Apa sing Bisa Darah Biru Kepiting Tapal Kuda

    Kepiting tapal kuda, makhluk laut sing ora mbebayani lan primitif, nduweni peran penting ing alam, sing bisa dadi panganan kanggo penyu lan hiu uga manuk pantai.Amarga fungsi getih biru ditemokake, kepiting tapal kuda uga dadi alat sing nylametake urip.Ing taun 1970-an, para ilmuwan nemokake manawa ...
    Waca liyane
  • What Is Endotoxin

    Apa Endotoksin

    Endotoksin minangka molekul lipopolisakarida hidrofobik (LPS) cilik sing asale saka bakteri sing dumunung ing membran sel njaba bakteri gram-negatif.Endotoksin kalebu rantai polisakarida inti, rantai samping polisakarida spesifik O (antigen O) lan kompenen lipid, Lipid A, sing ...
    Waca liyane
  • What Is Endotoxins Test?

    Apa Tes Endotoksin?

    Apa Tes Endotoksin?Endotoksin minangka molekul hidrofobik sing minangka bagéan saka kompleks lipopolysaccharide sing mbentuk sebagian besar membran njaba bakteri Gram-negatif.Dibebasake nalika bakteri mati lan membran njaba ambruk.Endotoksin dianggep minangka co ...
    Waca liyane
  • What Is Hemodialysis

    Apa Hemodialisis

    Ngasilake urin minangka salah sawijining fungsi ginjel sing sehat ing awak.Nanging, ginjel ora bakal nyaring getih lan ngasilake urin yen fungsi ginjel ora tumindak kanthi becik.Iki bakal nyebabake racun lan cairan sing berlebihan, mula bakal ngrusak awak manungsa.Untunge tukang ngobati saiki...
    Waca liyane
  • What Is Limulus Amebocyte Lysate Used for?

    Apa Limulus Amebocyte Lysate Digunakake?

    Limulus Amebocyte Lysate (LAL), yaiku Tachypleus Amebocyte Lysate (TAL), minangka jinis produk lyophilized sing utamane ngemot amoebosit sing diekstrak saka getih biru kepiting tapal kuda.Limulus Amebocyte Lysate digunakake kanggo ndeteksi endotoksin sing ana ing sebagian besar membran njaba Gram-n...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Ninggalake Pesen Panjenengan