Kabar Perusahaan

  • “Marine Enterprise Day” Bioendo is launching new products

    "Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar

    Ing tanggal 24 Mei, "Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar lan mlebu kontrak sukses lengkap!Dina iki beda-beda, miturut seksi Xiamen Ocean Development Bureau, Xiamen Southern Ocean Research Center, Xiamen Medical College, pimpinan relevan Xiamen Phar...
    Waca liyane
  • Clinical Diagnosis test kit obtained CE certification

    Kit tes Diagnosis Klinis entuk sertifikasi CE

    (1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis entuk sertifikasi CE EU Ing April 2022, Deteksi (1-3)-β-D-Glucan Kit (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis entuk sertifikat CE EU...
    Waca liyane
  • New Product Launching ” micro kinetic chromogenic endotoxin test kit ”

    Peluncuran Produk Anyar "kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik"

    Peluncuran produk anyar "kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik" Perusahaan kita (Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd) kanggo nglindhungi sumber daya Tachypleus tridentatus, nyukupi panjaluke pelanggan kanggo deteksi endotoksin, lan luwih ningkatake tingkat q. ..
    Waca liyane
  • Happy Holidays! Happy New Year!

    Sugeng Riyaya!Sugeng warsa enggal!

    Happy Holidays & Happy New Year!Wish ing 2019, kita bakal duwe Development gedhe!Wiwit 1978 nganti 2019, 40 Taun.Salam Bioendo - Produsen Endotoksin Assay Lysate profesional!Uji Endotoksin Kualitatif & Uji Endotoksin Kuantitatif!
    Waca liyane
  • Chromogenic TAL Assay EC64405

    Pengujian TAL kromogenik EC64405

    Reagen TAL, yaiku lysate amebocyte lyophilized sing diekstrak saka getih biru kepiting horseshore (Limulus polyphemus utawa Tachypleus tridentatus), tansah digunakake kanggo nindakake tes endotoksin bakteri.Ing Xieman Bioendo Technology Co., Ltd., kita nggawe kit kanggo nindakake chromogeni titik pungkasan ...
    Waca liyane
  • Bioendo will wait for you at W4G78 in CPhI China 2019

    Bioendo bakal ngenteni sampeyan ing W4G78 ing CPhI China 2019

    Komunitas CPhI kalebu kabeh fungsi kerja ing rantai pasokan farmasi.Ewonan pabrikan saka macem-macem tautan rantai pasokan farmasi bakal rawuh ing CPhI sing bakal dianakake ing Shanghai, China wiwit 18 Juni nganti 20 Juni 2019. Bioendo minangka deteksi endotoksin lan taruhan ...
    Waca liyane
  • 2019 Russia, Moscow, Laboratory Instrument & Chemical Reagents Show

    2019 Rusia, Moskow, Pertunjukan Instrumen Laboratorium & Reagen Kimia

    Rusia, Moskow, Pusat Pameran Crocus Pameran Internasional kaping 17 kanggo peralatan laboratorium lan reagen kimia 23-26 April 2019. Nomer Booth: A614 Sugeng rawuh ing booth kita.Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd Wiwit taun 1978, Bioendo minangka pabrik kanggo nyuplai reagen TAL, Produk kita...
    Waca liyane
  • China Association of Clinical Practice Expo

    China Association of Clinical Practice Expo

    2019 CACLP (ie The 16th China Association of Clinical Laboratory Practice Expo) bakal dianakake ing Nanchang Greenland International Expo Center nalika tanggal 21 lan 24 Maret.Xiamen Bioendo Technology CO., Ltd. bakal rawuh ing Expo karo produk kayata Lyophilized Amebocyte Lysate kanggo endotoksin d...
    Waca liyane
  • Bioendo in the ArabLAB 2019 Expo

    Bioendo ing ArabLAB 2019 Expo

    Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd Produk sesuai karo standar USP, EP, JP Kadhaptar ing CFDA wiwit 1978 Reagen kualitas Standar Referensi Nasional China kalebu inhibitor beta-glukan ing formulasi, kabeh endotoksin spesifik reagen Gel Clot sensitivitas 0.015-2.0EU / ml ...
    Waca liyane
  • Bioendo Attended Analytica Anacon India & India Lab Expo

    Bioendo Rawuh Analytica Anacon India & India Lab Expo

    Kita rawuh ing Analytica Anacon India & India Lab Expo, 6-8 September 2018. Pusat Pameran ing Hyderabad, India.Nomer pameran kita yaiku H44.Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. |Dianyari: Sep 03, 2018 Kita nuduhake kit uji endotoksin, kalebu reagen Gel Clot TAL, Turbidimeter Kinetik ...
    Waca liyane
  • Bioendo Attended In-PHARMA JAPAN, June 27-29, 2018

    Bioendo Rawuh Ing-PHARMA JAPAN, 27-29 Juni 2018

    Bioendo rawuh ing In-PHARMA JAPAN, 27-29 Juni 2018 Kita rawuh ing In-PHARMA Jepang, 27-29 Juni 2018, ing Tokyo Big Sight, Jepang.Nomer pameran kita yaiku E44-23.Informasi rinci babagan acara: In-PHARMA 2018 Tokyo Big Sight, Jepang Tanggal: 27-29 Juni 2018
    Waca liyane
  • Bioendo Attended Analytica, April 10-13, 2018, Messe München

    Bioendo Tekan Analytica, 10-13 April 2018, Messe München

    Bioendo Tekan Analytica, 10-13 April 2018, Messe München Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. |Dianyari: Feb 07, 2018 We Attended Analytica, April 10-13, 2018, Biolog International Fair.Nomer pameran kita yaiku A1124-6.Informasi rinci babagan acara: Analytica 2018 26th München, Jerman...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan