Aplikasi Produk

Produk Panas

Babagan awake dhewe

  • about-us 0601

Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1978, minangka ahli ing bidang deteksi endotoksin lan produk tanpa endotoksin.Kita darmabakti kanggo riset, ngembangake, ngasilake, lan marketing Amebocyte Lysate luwih saka patang puluh taun.Produk kita kadhaptar ing CFDA wiwit 1988. Kita melu nyiapake reagen lysate TAL standar nasional lan Referensi Standar Endotoksin lan standarisasi Control Standard Endotoksin kanggo Authority Institute of China.Kita nyedhiyakake solusi deteksi endotoksin sakabèhé, kalebu tes gumpalan gel, tes kromogenik kinetik, tes kromogenik kinetik mikro, tes turbidimetri kinetik, tes kromogenik titik akhir, tes fluoresen faktor rekombinan, solusi penghapusan endotoksin, lan kualitas paling dhuwur saka endotoxin free consumables.

 

Kabar

  • Fokus ing manufaktur, R&D saka glucan jamur lan produk deteksi endotoxin bakteri lan dodolan sajrone 40 taun.
  • Nyedhiyakake kanggo pangguna global produk tes endotoksin lestari lan solusi sing cocog kanggo analisis endotoksin.

Ninggalake Pesen Panjenengan