Kit tes Diagnosis Klinis entuk sertifikasi CE

(1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd.wis entuk sertifikasi CE EU

 

Ing April 2022, Kit Deteksi (1-3)-β-D-Glucan (Metode Kromogenik Kinetik) sing dikembangake dening Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. wis entuk sertifikasi CE EU.

 

(1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Metode Kromogenik Kinetik) kanggo deteksi kuantitatif

(1-3)-β-D-Glucan ing serum manungsa ing vitro.(1-3)-β-D-Glucan minangka salah sawijining struktur utama

komponen tembok sel jamur sing bisa nyebabake infèksi jamur invasif.

 

Princis saka test

Kit Deteksi (1-3)-β-D-Glucan (Metode Kromogenik Kinetik) ngukur tingkat (1-3)-β-D-Glucan kanthi metode kromogenik kinetik.Assay adhedhasar modifikasi faktor G pathway saka Amebocyte Lysate (AL).(1-3)-β-D-Glucan ngaktifake Factor G, Factor G sing diaktifake ngowahi enzim proclotting sing ora aktif dadi enzim pembekuan aktif, sing banjur ngilangi pNA saka substrat peptida kromogenik.pNA minangka kromofor sing nyerep ing 405 nm.Laju kenaikan OD ing 405nm saka solusi reaksi sebanding langsung karo konsentrasi larutan reaksi (1-3)-β-D-Glucan.Konsentrasi (1-3)-β-D-Glucan ing solusi reaksi bisa diitung miturut kurva standar kanthi ngrekam tingkat owah-owahan nilai OD saka solusi reaksi liwat peralatan deteksi optik lan piranti lunak.

 

Fitur:

Gampang kanggo operate: cara loro-langkah;

Reaksi cepet: deteksi 40 menit, sampel pra-perawatan: 10 menit;

Sensitivitas dhuwur: metode kromogenik;

Spesifisitas apik: spesifik banget kanggo (1-3)-β-D-glucan;

Volume sampel cilik: 10 μL.

Range assay: 25-1000 pg / ml

 

Aplikasi klinis:

Skrining awal, diagnosis tambahan, obat sing dipandu, evaluasi khasiat, pemantauan dinamis, lan pemantauan penyakit.

 

Jurusan Klinis:

Laboratorium, Hematologi, Pernafasan, ICU, Pediatrik, Onkologi, Transplantasi Organ, Infeksi.

 

Kondisi produk:

Sensitivitas Lyophilized Amebocyte Lysate lan potensi Control Standard Endotoxin diuji marang USP Reference Standard Endotoxin.Kit reagen Lyophilized Amebocyte Lysate dilengkapi instruksi produk, Sertifikat Analisis.

 


Wektu kirim: Mei-25-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan