Terapi Sel (Metode Kromogenik Kinetik)

Terapi Sel (Metode Kromogenik Kinetik)

Teknologi terapi sel wis dadi salah sawijining lapangan sing paling apik ing taun-taun pungkasan.Obat regeneratif kanthi terapi sel induk minangka inti bakal dadi pendekatan perawatan penyakit liyane sawise terapi obat lan perawatan bedah.Nduwe prospek aplikasi sing wiyar lan entuk manfaat luwih akeh pasien..Nanging produk sel pungkasane digunakake ing awak manungsa, mula standar kualitas khusus kudu ditetepake kanggo kontrol kualitas.Khusus, kontrol kualitas dibutuhake ing kabeh proses screening donor, grading jaringan, isolasi sel, kultur, cryopreservation, resusitasi, rilis, transportasi, lan panggunaan kanggo njamin stabilitas, khasiat lan safety produk.

Kanggo njamin safety lan efektifitas terapi sel induk, isi endotoksin kudu dideteksi kanthi ketat ing pirang-pirang tautan (kayata medium kultur, suspensi sel, lan liya-liyane) Kaluwihan reagen lan matriks kromogenik titik pungkasan reagen Lysate bisa kanthi akurat ngitung endotoksin bakteri miturut reaksi kromogenik, lan nduweni kemampuan anti-gangguan sing kuat.Rentang deteksi yaiku 5 urutan magnitudo, lan sensitivitas nganti 0.001EU/ml.Dilengkapi sistem deteksi cepet mikroorganisme tes endotoksin Bioendo ELx808, sing trep kanggo operate, ngidini sawetara conto bisa dideteksi ing 96 piring high-throughput ing wektu sing padha, sistem kanthi otomatis ndeteksi lan nganalisa, lan kanthi kuantitatif lan akurat ndeteksi isi endotoksin. , sing nyedhiyakake riset babagan terapi sel.Jaminan kontrol kualitas nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo deteksi endotoksin kualitas persiapan sel induk.

Produk sing gegandhengan ing operasi tes tes endotoksin kromogenik mikro kinetik:

KC kit: KC0817, KC0817S, KC5017, KC5017S, KC0828, KC0828S, KC5028, KC5028S.

Botol sampling tanpa endotoksin, nomer Katalog PA10, volume 10ml, solusi volume sing luwih gedhe bakal diwenehake.

Tabung uji bebas endotoksin, Nomer Katalog T107505C & T127505C & T1310005C.

Piring mikro tanpa endotoksin (bisa dicopot/ora bisa dicopot), Nomer Katalog MPMC96, 8 strip.

Tip bebas endotoksin (1000ul lan 250ul), Nomer Katalog PT25096 utawa PT100096

Microplate maca: ELx808

Kita nawakake kit penghapusan endotoksin kanggo tes endotoksin lan solusi penghapusan.


Ninggalake Pesen Panjenengan