Peluncuran Produk Anyar "kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik"

Peluncuran produk anyar "kit uji endotoksin kromogenik mikro kinetik"

 

Perusahaan kita (Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd) supaya luwih nglindhungiTachypleus tridentatussumber daya, nyukupi panjaluke para pelanggan kanggo deteksi endotoksin, lan luwih ningkatake tingkat deteksi kuantitatif endotoksin ing China, perusahaan kita nyedhiyakake sensitivitas lan jarak linier sing luwih dhuwur.Generasi anyar reagen deteksi endotoksin kromogenik mikro-kinetik mikro KCA kanthi ambane luwih amba lan asil deteksi luwih akurat.Nyedhiyakake solusi deteksi endotoksin sing komprehensif kanggo unit tes obat, perusahaan farmasi, produsen piranti medis, perusahaan bioteknologi lan bidang diagnostik klinis.

 

Peluncuran anyar:

Kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik

Miturut Cina Pharmacopoeia Bab 1143 Metode Deteksi Endotoksin Bakteri, kit tes endotoksin kromogenik mikro kinetik mKC disiapake kanthi teknologi mikro kromogenik kinetik, dicocogake karo piring deteksi mikro 96 sumur bebas pirogen / strip 8 sumur, bisa digunakake kanggo Deteksi cepet mikroorganisme ing tes lysate yaiku Deteksi endotoxin mikro-kuantitatif dhuwur ing sistem ELx808IULALXH.Saben tes mung mbutuhake 25μl zat tes lan 25μl reagen Lysate, kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat.Disaranake kanggo tes endotoksin conto kayata vaksin, antibodi lan produk biologi.

 

Nomer katalog kanggo opsional:

Katalog No.

Katrangan

Isi Kit

Sensitivitas EU / ml

MKC0505VS

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Micro Kinetic Chromogenic Assay), 90 Tes/Kit

5 Chromogenic Amebocyte Lysate, 0,5ml (18 Tes / Vial);

5 Buffer Reconstitution, 2.0ml / vial;

0,005 kanggo 5EU / ml

MKC0505V

0,01 kanggo 10EU / ml

MKC0505AS

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Micro Kinetic Chromogenic Assay), 90 Tes/Kit

5 Chromogenic Amebocyte Lysate, 0,5ml (18 Tes / ampul);

5 Buffer Reconstitution, 2.0ml / vial;

0,005 kanggo 5EU / ml

MKC0505A

0,01 kanggo 10EU / ml

MPMC96

8 sumur per strip

96 sumur saben microplate, 12 pcs strip dicopot.

 

Keuntungan Operasional Mikro KC lan Fitur Produk:

● Nyimpen sumber daya, jumlah sumber daya reagen Lysate digunakake siji-kawolu saka cara chromogenic kinetik conventional, lan volume sampel mung 25μl;

● Biaya-efektif, kinerja cara kuantitatif, biaya metode gel.Dibandhingake karo darmabakti mikro-piring wis ana ing pasar, kita uga nawakake Strip reaksi 8-well mikro-piring sing bisa dicopot (Cat. No.: MPMC96);

● Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar (kayata sensitivitas mung nganti 10-0.01EU / ml), produk iki nduweni kemampuan anti-interferensi sing luwih kuat, sensitivitas sing luwih dhuwur, linearitas kurva standar sing luwih apik, repeatability deteksi sing luwih apik, sawetara deteksi sing luwih akeh, lan sensitivitas sing luwih dhuwur Opsional 5-0.005EU / ml utawa 10-0.01EU / ml.Produk tes khusus mbutuhake reagen Lysate sensitivitas sing luwih dhuwur kanggo ngatasi gangguan eksperimen, kita bisa nyedhiyakake sensitivitas nganti 0.001EU / ml;

● Dilengkapi peralatan deteksi kuantitatif endotoksin bakteri sing stabil lan dipercaya, kayata ELx808IULALXH.

 

Rekomendasi microplate reader Solusi A: Endootoxin Assay Rapid Microbiological Detection System

220524.5

Dilengkapi BIOENDO & Biotek'sSistem Deteksi Mikrobiologi Cepet EndotoksinELx808IULALXH, lan nggunakake piring reaksi deteksi mikro endotoksin bakteri khusus sing disesuaikan kanggo mikro KC kanggo nyukupi syarat metode inspeksi endotoksin bakteri Pharmacopoeia China.Sistem deteksi nyedhiyakake validasi 3Q kanggo njamin akurasi lan linuwih asil eksperimen.

Fitur:

  • Jangkoan dawane gelombang yaiku 340-900nm, sing bisa digunakake kanggo deteksi ultraviolet lan deteksi cahya sing katon;
  • Wheel Filter 6-dicokot, konfigurasi standar kalebu 5 saringan (340, 405, 490, 540 lan 630nm) kanggo nyukupi kabeh syarat saka cara spectrophotometric kalebu ing bab 1143 saka Pharmacopoeia Cina;
  • Sistem kontrol suhu 4-Zone ™ (dipatenkan), kontrol suhu bisa nganti 50 ℃, lan akurasi suhu 0,1 ℃, sing cocog kanggo deteksi kuantitatif endotoksin;
  • Sensitivitas deteksi endotoksin bakteri bisa tekan 0.001EU/ml, lan sensitivitas deteksi jamur (1,3)-β-D-glukosa bisa tekan 5pg/ml;
  • Sistem jalur optik sing tepat, inkubator otomatis lan modul kontrol suhu mesthekake yen sistem deteksi cepet ELx808IULALXH kanggo mikroorganisme tes Limulus bisa ngasilake asil deteksi kuantitatif sing akurat saka endotoksin bakteri.

 

Ekspansi sistem KC mikro -

Ningkatake efisiensi tes endotoksin bakteri liwat otomatisasi

Tantangan saiki kanggo tes endotoksin yaiku njamin asil sing konsisten, dipercaya, lan bisa dilacak.Operasi manual angel kanggo njaga asil sing konsisten.Teknik pipetting sing salah lan kabiasaan operator sing beda bakal mengaruhi asil eksperimen, lan data kasebut angel dilacak.

Sistem deteksi endotoksin otomatis BIOENDO "FeiBao" sing dikembangake dening Teknologi Xiamen Bioendo nduweni komitmen kanggo ngurangi faktor interferensi manungsa ing proses deteksi endotoksin, nyadari operasi standar lan otomatis, lan ningkatake pengulangan, presisi lan integritas data deteksi.Sistem kasebut bisa nindakake deteksi kanthi cepet kanthi dhuwur, lan cocok kanggo deteksi endotoksin kanthi otomatis lan cepet ing bidang tes obat, riset ilmiah lan diagnosa klinis.

Fitur:

  • Lengen robot sing dhuwur, multi-fungsi, cerdas kanthi stabilitas sing luwih apik lan umur dawa;
  • Modul deteksi sampel fleksibel;
  • Sistem AI cerdas, kinerja apik banget, sistem versi keamanan opsional;
  • Bisa dicocogake karo detektor cahya sing bisa diserap, detektor fluoresensi, lsp;
  • Sistem nambah sampel mikro sing tepat;
  • Iki dilengkapi sistem piranti lunak deteksi endotoksin bakteri sing kuat.

 


Wektu kirim: Mar-20-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan