Solusi Assay Endotoksin Kuantitatif Kanggo Produk Bio

Produk Biologi (KinetikMetode Kromogenik)

Kit deteksi endotoksin (metode kromogenik kinetik) nggabungake kaluwihan reagen lisat turbidimetri kinetik lan reagen lisat kromogenik titik pungkasan.Bisa ngitung endotoksin bakteri kanthi akurat miturut reaksi kromogenik lan kit KC nduweni kemampuan anti-gangguan sing kuat.Rentang deteksi nganti 5 urutan magnitudo, lan sensitivitas nganti 0.001EU/ml.Utamane cocog kanggo deteksi produk biologi, kayata analisis endotoksin vaksin, antibodi, protein, asam nukleat lan conto liyane.Dilengkapi sistem deteksi cepet mikroorganisme tes endotoksin Bioendo ELx808, sing trep kanggo operate lan ngidini macem-macem conto bisa dideteksi bebarengan ing microplate sumur 96 kanthi throughput dhuwur.Sistem kanthi otomatis ndeteksi lan nganalisa ing siji langkah.

Produk sing gegandhengan ing operasi tes tes endotoksin kromogenik kinetik:

KC kit: KC0817, KC0817S, KC5017, KC5017S, KC0828, KC0828S, KC5028, KC5028S.

Botol sampling tanpa endotoksin, nomer Katalog PA10, volume 10ml, solusi volume sing luwih gedhe bakal diwenehake.

Tabung uji bebas endotoksin, nomer Katalog T107540 lan T1310018

Piring mikro tanpa endotoksin (bisa dicopot/ora bisa dicopot), Nomer Katalog MP96 utawa MPC96

Tip bebas endotoksin (1000ul lan 250ul), Nomer Katalog PT25096 utawa PT100096

Microplate maca: ELx808

Kita nawakake kit uji endotoksin Bioendo KC, ELx808, mixer vortex lan jalur mikroplate bebas pyrogen kanggo solusi uji endotoksin kuantitatif.


Ninggalake Pesen Panjenengan