"Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar

Ing 24 Meith, "Marine Enterprise Day" Bioendo ngluncurake produk anyar lan mlebu kontrak sukses lengkap!

 

Dina iki beda-beda, ing saksi saka Xiamen Ocean Development Bureau, Xiamen Southern Ocean Research Center, Xiamen Medical College, pimpinan cocog saka Xiamen Pharmaceutical Association lan kanca-kanca saka wartawan media kondhang ing Xiamen, perusahaan kita mlebu kontrak karo Xiamen Pharmaceutical Association kanggo nyiyapake basis latihan tes endotoksin;nandatangani kontrak karo Xiamen Medical College (Fujian University Engineering Research Center for Marine Biomedical Resources) kanggo kerjo bareng ing riset teknologi breeding lan aplikasi industri Tachypleus tridentatus.

Ing sesi peluncuran produk anyar, manajer produk nasional kita nggawe laporan khusus babagan "Produk anyar Xiamen Tachypleus tridentatus Bioscience nderek prinsip 3R 'optimasi', 'reduksi' lan 'panggantos' ing zoologi eksperimen ", lan menehi introduksi rinci babagan para pangarsa lan para tamu ingkang rawuh.

Produk dhaptar anyar kita: solusi deteksi endotoksin sakabèhé lan solusi penghapusan endotoksin, kit deteksi endotoksin kalebu tes gumpalan gel, tes kromogenik kinetik, tes kromogenik kinetik mikro, tes turbidimetri kinetik, tes kromogenik titik akhir, tes rekombinan solusi fluoresens, faktor rekombinan , lan kualitas paling dhuwur saka endotoxin free consumables, uga endotoxin kit penghapusan.

 

Ngomong babagan pengalaman acara saiki, presiden kita Pak Wu Shangyi ujar kanthi emosi: "Matur nuwun kanggo kesempatan sing diwenehake dening 'Marine Enterprise Day', sing ngidini kita nuduhake luwih akeh babagan pangembangan lan perencanaan perusahaan."Dheweke ujar manawa pangembangan lan wutah perusahaan kita adoh saka tanpa bantuan platform, liwat matchmaking Biro Pengembangan Laut Xiamen lan Sekretariat Pusat Riset Laut Kidul Xiamen, perusahaan kita bisa entuk sumber daya sing luwih dhuwur, yaiku banget migunani kanggo pembangunan jangka panjang ing mangsa ngarep.

Kanthi luwih saka 40 taun pembangunan jero lan luwih saka 40 taun akumulasi, Xiamen Bioendo teknologi Co., Ltd., minangka pionir ing industri reagen lysate China, saiki wis ngrambah riset independen lan pangembangan kabèh proses saka reagen test endotoksin, piranti lunak kanggo piranti lunak.Perusahaan wis adoh banget lan nglamar Pangembangan lan perbaikan teknologi anyar bakal nyuda panggunaan Tachypleus tridentatus ing China.Liwat inovasi lan terobosan teknologi, reagen lysate faktor rekombinan bakal dikembangake kanthi nggunakake teknologi rekombinasi genetik lan sintesis, supaya bisa nggayuh tujuan ngasilake reagen lysate tanpa nggunakake sel getih Tachypleus tridentatus alami ing mangsa ngarep.Nglindhungi "fosil urip" Tachypleus tridentatus.Xiamen Bioendo lair amarga "reformasi lan mbukak, lan makmur amarga reformasi lan mbukak", lan uga terus nggedhekake pasar internasional kanthi strategi nasional "Sabuk, Siji Dalan" kanggo menyang luar negeri, lan ngupayakake dadi deteksi endotoxin anjog ing donya, endotoksin A perusahaan anjog ing lapangan solusi kanggo produk aman lan endotoxin-free, iku bakal usaha kanggo mbangun macem-macem produksi, learning lan perusahaan riset, lan nggawe kontribusi luwih kanggo industri pharmaceutical negara.Ayo "Digawe ing Xiamen" Lyophilized amebocyte Lysate reagen menyang donya!


Wektu kirim: Mei-31-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan