Solusi Assay Endotoksin Kuantitatif Kanggo WFI utawa Dialisat

Dialisis (Metode Kromogenik Mikro Kinetik)

Ing taun 1970-an, prastawa hemodialisis apes "reaksi pirogenik" pecah ing Amerika Serikat.Penyelidikan mengko nemokake yen dialisat kasebut kena kontaminasi bakteri Gram-negatif.Reaksi pirogen sing disebabake hemodialisis utamane yaiku pirogen ing dialisis lan banyu dialisis ngluwihi standar, lan isi pirogen ing getih pasien saya tambah nalika proses dialisis, nyebabake sawetara gejala.Supaya ora reaksi salabetipun kualitas banyu miskin kanggo patients, konfigurasi saka dialysate, flushing saka dialysate, lan banyu digunakake kanggo dialyzer lan pipelines getih kabeh mbutuhake nggunakake banyu deionized steril, yaiku banyu dialisis.Kualitas higienis banyu dialisis ana gandhengane karo kesehatan lan kualitas urip akeh pasien gagal ginjal.Mula, penting banget kanggo ngatur kualitas banyu sing ana gandhengane karo dialisis.

Reagen Lysate mikro KC nggunakake teknologi mikro kromogenik kinetik mung mbutuhake 25 μl sampel lan 25 μl reagen Lysate kanggo saben tes.Nduwe kemampuan anti-interferensi sing kuat lan sensitivitas nganti 0.005EU / ml.Cocog banget kanggo deteksi endotoksin produk sing gegandhengan karo dialisis.Iki dilengkapi karo piring / slat 96-well deteksi mikro khusus lan tes lysate sistem deteksi cepet mikroorganisme ELx808, sing nyadari deteksi endotoxin kromogenik kinetik mikro, lan sistem kanthi otomatis ndeteksi lan nganalisa ing siji langkah.

Produk sing gegandhengan ing operasi tes tes endotoksin kromogenik mikro kinetik:

Kit MKC: MKC0505VS;MKC0505V;MKC0505AS;MKC0505A, MPMC96.

Botol sampling tanpa endotoksin, nomer Katalog PA10, volume 10ml, solusi volume sing luwih gedhe bakal diwenehake.

Tabung uji bebas endotoksin, nomer Katalog T107540 lan T1310018

Piring mikro tanpa endotoksin (bisa dicopot/ora bisa dicopot), Nomer Katalog MPMC96, 8 strip.

Tip bebas endotoksin (1000ul lan 250ul), Nomer Katalog PT25096 utawa PT100096

Kontrol Endotoksin Standar, Nomer Katalog CSE10V

banyu BET, nomer Katalog TRW50 utawa TRW100

Microplate maca: ELx808

Kita nawakake kit uji endotoksin Bioendo KT, ELx808, mixer vortex lan jalur mikroplate bebas pyrogen kanggo solusi uji endotoksin kuantitatif kanggo WFI utawa Dialysate.


Ninggalake Pesen Panjenengan