Informasi Teknis

  • Endotoxin Test Assay by Lyophilized Amebocyte Lysate (LAL)

    Uji Tes Endotoksin dening Lyophilized Amebocyte Lysate (LAL)

    Reagen LAL: Lyophilized amebocyte lysate (LAL) minangka ekstrak banyu sel getih (amebocytes) saka kepiting tapal kuda Atlantik.Reagen TAL: Reagen TAL minangka ekstrak banyu sel getih saka Tachypleus tridentatus.Saiki, produksi utama reagen TAL ana ing Amerika Serikat ...
    Waca liyane
  • Conversion of EU and IU

    Konversi EU lan IU

    Konversi EU lan IU?Konversi asil saka LAL ASSAY / TAL ASSAY sing ditulis ing EU/ml utawa IU/ml : 1 EU=1 IU.USP (United States Pharmacopoeia), WHO (World Health Organization) lan European Pharmacopoeia wis ngetrapake standar umum.EU = Unit Endotoksin.IU = International U...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan