Profil Perusahaan

banner12

Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1978, minangka ahli ing bidang deteksi endotoksin lan produk tanpa endotoksin.Kita darmabakti kanggo riset, ngembangake, ngasilake, lan marketing Amebocyte Lysate luwih saka patang puluh taun.Produk kita kadhaptar ing CFDA wiwit 1988. Kita melu nyiapake reagen lysate TAL standar nasional lan Referensi Standar Endotoksin lan standarisasi Control Standard Endotoksin kanggo Authority Institute of China.Kita nyedhiyakake solusi deteksi endotoksin sakabèhé, kalebu tes gumpalan gel, tes kromogenik kinetik, tes kromogenik kinetik mikro, tes turbidimetri kinetik, tes kromogenik titik akhir, tes fluoresen faktor rekombinan, solusi penghapusan endotoksin, lan kualitas paling dhuwur saka endotoxin free consumables.

Kita uga nyedhiyakake kit assay (1,3)-ß-D-glucan kanggo diagnosis klinis penyakit jamur invasif lan kit uji endotoksin kanggo serum lan plasma manungsa kanggo diagnosa sepsis.Kita bisa ngembangake kit uji endotoksin adhedhasar apa sing sampeyan butuhake.Produk kita mesthi dadi solusi paling apik kanggo lapangan tes endotoksin.Ing pasar domestik China Bioendo njaluk reputasi apik liwat insisiting kualitas stabil, Ing pasar internasional, Bioendo menehi layanan profesional lan solusi kanggo partners, gambar account dadi liyane lan liyane populer.

Bioendo's Amebocyte Lysate reagent vial and endotoxins assay kits fitur resistance kuwat kanggo gangguan, aplikasi ekstensif, dandan kuwat kanggo stabilitas panas.Kita yakin manawa kualitas minangka urip perusahaan, mula kita ngetrapake peraturan GMP lan manajemen standar ISO9001, lan entuk sertifikat sistem kualitas ISO13485.Kit tes diagnostik klinis (1-3) - Kit Deteksi β-D-Glucan (Metode Kromogenik Kinetik) wis entuk sertifikasi kualifikasi CE EU.

Misi kita yaiku nyedhiyakake produk tes endotoksin lestari kanggo pangguna global lan solusi sing cocog kanggo analisis endotoksin, penghapusan endotoksin lan aksesoris gratis endotoksin.Bioendo ngarepake kerja sama karo kabeh mitra lan distributor!


Ninggalake Pesen Panjenengan