Kinetik Turbidimetri Amebocyte Lysate Vial

Kinetik Turbidimetri Amebocyte Lysate Vialdikembangake adhedhasar prinsip yen wektu sing dibutuhake kanggo nggayuh paningkatan absorbansi tartamtu (onset OD), yaiku wektu wiwitan, hubungane negatif karo konsentrasi endotoksin.


Detail Produk

Kinetik Turbidimetri Amebocyte Lysate Vial

1. Pambuka produk

Kinetik Turbidimetric Amebocyte Lysate Vial dikembangake adhedhasar prinsip yen wektu sing dibutuhake kanggo nggayuh paningkatan absorbansi tartamtu (onset OD), yaiku wektu wiwitan, hubungane negatif karo konsentrasi endotoksin.Sensitivitas bisa tekan 0.005EU / ml, lan deteksi bisa tekan papat pesenan gedhene.Iki cocog khusus kanggo industri farmasi kanggo ngawasi konsentrasi endotoksin.

2. Parameter produk:

Range assay: 0,005-50EU / ml;0,01 – 10EU/ml

3. Aplikasi Produk

Kualifikasi endotoxin (pirogen) produk akhir, Tes endotoksin banyu kanggo injeksi, tes endotoksin bahan mentah utawa ngawasi tingkat endotoksin sajrone proses manufaktur kanggo perusahaan farmasi utawa produsen piranti medis.

Cathetan:

Reagen Lyophilized Amebocyte Lysate sing diprodhuksi dening Bioendo digawe saka amebocyte lysate saka kepiting tapal kuda (Tachypleus tridentatus).

Katalog No.

ml/botol

Tes / Vial

Botol/Paket

Sensitivitas EU / ml

KT17

1.7

16

10

0,01-10EU / ml

KT17S

1.7

16

10

0,005-5EU / ml, 0,01-10EU / ml

KT52

5.2

50

10

0,01-10EU / ml

KT52S

5.2

50

10

0,005-5EU / ml, 0,01-10EU / ml

 

Kondisi produk:

Sensitivitas reagen Lyophilized Amebocyte Lysate lan Potensi Endotoksin Standar Kontrol dites nglawan Endotoksin Standar Referensi USP.Kit reagen Lyophilized Amebocyte Lysate dilengkapi instruksi produk, Sertifikat Analisis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    produk sing gegandhengan

    • Endotoxin-free Glass Test Tubes

      Tabung Uji Kaca Bebas Endotoksin

      Tabung Uji Kaca Bebas Endotoksin 1. Informasi Produk Tabung uji kaca bebas endotoksin ngandhut kurang saka 0,005EU/ml endotoksin.Nomer katalog T107505 lan T107540 dianjurake kanggo digunakake minangka tabung reaksi ing gumpalan gel lan tes kromogenik titik pungkasan.Nomer katalog T1310018 lan T1310005 dianjurake kanggo ngencerake standar endotoksin lan conto tes.T1050005C minangka tabung reaksi endotoksin sing dirancang khusus sing ngidini tip pipette tekan ngisor tabung.T087565 digunakake ...

    • Pyrogen-free Pipette tips and Consumables

      Pipet tips lan Consumables tanpa pirogen

      Tip lan kothak tip pipet tanpa pirogen 1. Informasi produk We offer macem-macem endotoxin kurang, aksesoris bebas pirogen,kalebu Banyu kanggo Tes Endotoksin Bakteri, tabung uji bebas endotoksin, tips pipet bebas pirogen, microplate bebas pyroegn kanggo operasi sampeyan.Bahan konsumsi tingkat depyrogenated lan endotoxin sing murah kanggo njamin sukses tes endotoksin sampeyan.Tip pipet bebas pirogen disertifikasi ngemot <0,001 EU/ml endotoksin.Tip kasebut ngidini luwih fleksibel kanthi macem-macem ...

    • LAL Reagent Water (Water for Bacterial Endotoxins Test)

      Banyu Reagen LAL (Banyu kanggo Bakteri Endotoksi...

      Banyu Reagen LAL ( Banyu kanggo Tes Endotoksin Bakteri / Banyu kanggo Banyu BET / TAL Reagnt ) 1. Informasi Produk Banyu Reagen LAL (Banyu kanggo Tes Endotoksin Bakteri utawa Banyu BET utawa Banyu kanggo BET )digunakake banyu bebas endotoksin super diresiki khusus. kanggo tes Endotoksin. Konsentrasi endotoksin kurang saka 0,005 EU / ml. Macem-macem paket, kayata 2ml, 10ml, 50ml, 100ml lan 500ml saben unit, kasedhiya kanggo kenyamanan pangguna. LAL Reagent Water (Banyu kanggo BET) bisa ... .

    • Kinetic Incubating Microplate Reader ELX808IULALXH

      Pembaca Plat Mikro Inkubasi Kinetik ELX808IULALXH

      Kinetic Incubating Microplate Reader 1. Informasi produk Kinetic Incubating Microplate Reader Elx808 minangka maca kinetik multifungsi sing dirancang kanggo tes endotoksin bakteri, jamur (1,3) -ß-D-glucan lan tes ELISA.Pembaca minangka instrumen sing akurat banget, gampang digunakake kanggo uji LAL / TAL turbidimetri kinetik, uji LAL kromogenik kinetik lan uji LAL kromogenik titik pungkasan.Dibandhingake karo maca tabung inkubasi kinetik, maca microplate luwih efisien lan bisa uga ...

    • Pyrogen-free Microplates, pyrogen-free 96-well plates Strips and Reagent Reservoirs

      Piring mikro bebas pirogen, sumur 96 bebas pirogen ...

      Piring mikro bebas pirogen, Strip Plat Sumur 96 lan Reservoir Reagen bebas pirogen 1. Informasi produk Plat 96 sumur bebas pirogen (plat mikro bebas endotoksin, reservoir bebas pirogen, piring kultur sel, piring bebas endotoksin) digunakake ing End-point Chromogenic Lyophilized Amebocyte Lysate Assay, Kinetic Chromogenic Lyophilized Amebocyte Lysate Assay lan Kinetic Turbidimetric endotoxin test assay.Piring mikro lan resevoir ngandhut endotoksin <0,005 EU/ml endotoksin.Katalog...

    Ninggalake Pesen Panjenengan