Pembaca Plat Mikro Inkubasi Kinetik ELX808IULALXH

Kita nawakake instrumen uji endotoksin kanggo metode uji endotoksin kinetik turbidimetri, kromogenik kinetik lan endotoxin titik akhir.Kita minangka agensi lan distributor resmi BioTek instruments, Inc.Instrumen iki adol luwih saka 20 taun, lan entuk reputasi lan persetujuan saka pangguna pungkasan.


Detail Produk

Pembaca Microplate Inkubasi Kinetik

1. Informasi produk

Kinetic Incubating Microplate Reader Elx808 minangka maca kinetik multifungsi sing dirancang kanggo uji endotoksin bakteri, jamur (1,3) -ß-D-glucan lan uji ELISA.Pembaca minangka instrumen sing akurat banget, gampang digunakake kanggo uji LAL / TAL turbidimetri kinetik, uji LAL kromogenik kinetik lan uji LAL kromogenik titik pungkasan.Dibandhingake karo maca tabung inkubasi kinetik, maca microplate luwih efisien lan bisa ditingkatake menyang kinerja otomatis.

2. Parameter instrumen

- sawetara dawa gelombang 340-900 nm, cocok kanggo deteksi cahya ultraviolet lan katon.

- 6 Filter wheel, konfigurasi standar karo 5 saringan (340,405, 490, 540 lan 630 nm).

- Kisaran kontrol suhu: suhu kamar + 5 ℃ nganti 50 ℃

- koefisien korelasi linear kurva standar: |r|≥0,99

- keterulangan uji: CV≤5%

- 96 tes saben piring

3. Range aplikasi:

- Uji endotoksin bakteri (pyrogen) obat, vaksin, piranti medis Banyu kanggo Injeksi, infus, piranti sing gegandhengan karo transfusi dialisat, dialisis banyu uji endotoksin suspensi sel, media kultur sel, produk sing gegandhengan karo kultur sel protein rekombinan, asam nukleat lan produk biologi molekuler liyane

- Pemantauan tingkat endotoksin sajrone produksi: bahan baku farmasi, produk perantara, pemantauan saben dina endotoksin produk akhir.

-Diagnosa klinis sepsis lan penyakit jamur invasif: plasma, serum, urine, endotoksin cairan serebrospinal lan (1,3) -beta-D-glucandetection.

Katalog No.

Katrangan

KPR808IULAL

Pembaca mikroplate inkubasi kinetik Elx808 kanggo deteksi Endotoksin lan ß-glukan

20180903103214_47978

Please contact sales@houshiji.com to order the LALkit deteksi endotoksin reagen.

Ora ana volume pesenan minimal sing dibutuhake.

Rega gumantung saka jumlah pesenan.Kita nyedhiyakake diskon distributor kanggo mitra kita.

Bioendo nyedhiyakake layanan transportasi profesional kanggo instrumen canggih kanggo njamin keamanan transportasi internasional.

 

Pembaca inkubasi microplate kinetik +

Reagen Lysate kuantitatif +

Mikroplate bebas pirogen +

Tips bebas pirogen.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Panjenengan