Kit Uji Endotoksin Kromogenik Mikro Kinetik

Kit Uji Endotoksin KC Bioendo mikro (Uji Endotoksin Kromogenik Mikro Kinetik)

Ing metode assay kromogenik kinetik, Amebocyte Lysate digabungake karo substrat kromogenik.Mulane, endotoksin bakteri bisa diukur adhedhasar reaksi kromogenik nanging ora protein pembekuan sing bakal mbentuk gumpalan gel nalika ana endotoksin.Kit Uji Endotoksin Bioendo microKC (Kit Pengujian Kromogenik Mikro Kinetik) cocog banget kanggo deteksi endotoksin conto biologis kaya vaksin, antibodi, protein, asam nukleat, conto klinis.


Detail Produk

Kit Uji Endotoksin Mikro KC (Uji Endotoksin Kromogenik Mikro Kinetik)

Kit Tes Endotoksin Bioendo MicroKC (Micro Kinetic Chromogenic Endotoxin Assay), sing nggunakake metode kromogenik kinetik mikro-teknis, dilengkapi microplates 96-well khusus, sing bisa digunakake ing tes endotoksin sistem deteksi mikroba Elx808IULALXH lan liyane peralatan deteksi endotoksin konvensional kanggo mujudake deteksi endotoksin kromogenik mikro-kinetik.Kit KC mikro nyukupi syarat aturan Tes Endotoksin Bakteri ing Farmakope.Saben tes mung mbutuhake sampel 25μL kanggo tes lan 25μL reagen lysate.Prinsip tes padha karo metode kromogenik kinetik tradisional kanggo deteksi endotoksin.Nduwe kemampuan anti-interferensi sing kuat lan cocok banget kanggo deteksi kuantitatif endotoksin ing obat parenteral, vaksin, antibodi, persiapan biologis lan liya-liyane.

Pangguna khas:

Produsen farmasi, produsen piranti medis, lembaga riset ilmiah.

Ø Kurang dosis sampel kanggo tes, lan saben tes mung butuh 25μL conto kanggo tes.
Ø Ngadopsi teknologi metode kromogenik kinetik sing disetujoni pharmacopoeia sing bisa nyukupi syarat GMP kanggo integritas lan keterlacakan data.
Ø Sensitivitas dhuwur, nganti 0,005EU/ml.
Ø Kemampuan anti-interferensi sing kuat, ora mbutuhake koagulogen kanggo mbentuk gel, lan kanthi akurat ngitung endotoksin bakteri adhedhasar reaksi warna.
Ø Gampang operate, ngrampungake 96 tes sekaligus, lan sistem kanthi otomatis ndeteksi lan nganalisa ing siji langkah.
Ø Biaya-efektif dhuwur, kinerja sing luwih dhuwur.
Ø Mendukung piring 8 sumur untuk deteksi mikro

 

Parameter teknis:

Katalog No.

Katrangan

Isi Kit

Sensitivitas EU / ml

MKC0505VS

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Micro Kinetic Chromogenic Assay), 90 Tes/Kit

5 Chromogenic Amebocyte Lysate, 0,5ml (18 Tes / Vial);

5 Buffer Reconstitution, 2.0ml / vial;

0,005 kanggo 5EU / ml

MKC0505V

0,01 kanggo 10EU / ml

MKC0505AS

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Micro Kinetic Chromogenic Assay), 90 Tes/Kit

5 Chromogenic Amebocyte Lysate, 0,5ml (18 Tes / ampul);

5 Buffer Reconstitution, 2.0ml / vial;

0,005 kanggo 5EU / ml

MKC0505A

0,01 kanggo 10EU / ml

MPMC96

8 sumur per strip

96 sumur saben microplate, 12 pcs strip dicopot.

 

Apa fitur utama kit Bioendo microKC anyar?

Saben tes mung mbutuhake sampel 25μL kanggo tes lan 25μL reagen lysate.Nyedhiyani solusi profesional sing ramah banget babagan panggunaan sumber daya.

 

Endotoksin free microplates MPMC96: Strip punika bungkus individu, 8 sumur a ngudani, nyedhiyani solusi ekonomi kanggo micro kinetic chromogenic assay.
Pembaca microplate kinetik Elx808 utawa seri Elx808 liyane.

Pyrogen free microplate

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    produk sing gegandhengan

    • Bioendo KC Endotoxin Test Kit (Kinetic Chromogenic Assay)

      Kit Uji Endotoksin Bioendo KC (Kromoge Kinetik...

      Kit Uji Endotoksin Bioendo KC (Ujian Kromogenik Kinetik) 1. Informasi Produk Ing Kit Uji Endotoksin Bioendo KC, Amebocyte Lysate digabungake karo substrat kromogenik.Mulane, endotoksin bakteri bisa diukur adhedhasar reaksi kromogenik.Assay punika resistance kuwat kanggo gangguan, lan duwe kaluwihan saka turbidimetric kinetik lan end-point cara chromogenic.Kit Uji Endotoksin Bioendo ngemot Lysate Amebocyte Chromogenic, Reconstitution Buffer, CSE, Water for BE...

    Ninggalake Pesen Panjenengan