Kit Uji Endotoksin Bioendo KC (Uji Kromogenik Kinetik)

Kit Uji Endotoksin Bioendo KC (Uji Kromogenik Kinetik)

Ing metode assay kromogenik kinetik, Amebocyte Lysate digabungake karo substrat kromogenik.Mulane, endotoksin bakteri bisa diukur adhedhasar reaksi kromogenik nanging ora protein pembekuan sing bakal mbentuk gumpalan gel nalika ana endotoksin.Kit Tes Endotoksin Bioendo KC (Uji Kromogenik Kinetik) cocog banget kanggo deteksi endotoksin conto biologis kaya vaksin, antibodi, protein, asam nukleat, conto klinis.


Detail Produk

Kit Uji Endotoksin Bioendo KC (Uji Kromogenik Kinetik)

1. Informasi Produk

Ing Kit Uji Endotoksin Bioendo KC, Amebocyte Lysate digabungake karo substrat kromogenik.Mulane, endotoksin bakteri bisa diukur adhedhasar reaksi kromogenik.Assay punika resistance kuwat kanggo gangguan, lan duwe kaluwihan saka turbidimetric kinetik lan end-point cara chromogenic.Kit Tes Endotoksin Bioendo ngemot Lysate Amebocyte Chromogenic, Buffer Reconstitution, CSE, Banyu kanggo BET.Deteksi endotoksin kanthi metode Kromogenik Kinetik mbutuhake maca microplate inkubasi kinetik kayata ELx808IULALXH.

 

2. Parameter produk

Range Assay: 0,005 - 50EU / ml;0,001 – 10EU/ml

Katalog No.

Katrangan

Isi Kit

Sensitivitas EU / ml

KC5028

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Uji Kromogenik Kinetik),

1300 Tes / Kit

50 Kromogenik Amebocyte Lysate,

2,8ml (26 Tes / Vial);

50 Reconstitution Buffer, 3.0ml / vial;

10 CSE;

0,005-5EU / ml

KC5028S

0,001-10EU / ml

KC0828

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Uji Kromogenik Kinetik),

208 Tes / Kit

8 Kromogenik Amebocyte Lysate,

2,8ml (26 Tes / Vial);

8 Buffer Reconstitution, 3.0ml / vial;

4 CSE;

2 Banyu kanggo BET, 50ml / vial;

0,005-5EU / ml

KC0828S

0,001-10EU / ml

KC5017

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Uji Kromogenik Kinetik),

800 Tes / Kit

50 Kromogenik Amebocyte Lysate,

1,7ml (16 Tes / Vial);

50 Reconstitution Buffer, 2.0ml / vial;

10 CSE;

0,005-5 EU / ml

KC5017S

0,001-10 EU / m

KC0817

Kit Uji Endotoksin Bioendo™ KC (Uji Kromogenik Kinetik),

128 Tes/kit

8 Kinetik Kromogenik Amebosit Lisat,

1,7ml (16 Tes / vial);

8 Buffer Reconstitution, 2.0ml / vial;

4 CSE;

2 Banyu kanggo BET, 50ml / vial;

0,005-5 EU / ml

KC0817S

0,001-10 EU / ml

 

3. Fitur Product lan Aplikasi

BioendoTMKit Uji Endotoksin KC (Assay Kromogenik Kinetik) nduweni daya tahan sing kuat kanggo gangguan, lan nduweni kaluwihan saka turbidimetri kinetik lan metode kromogenik titik pungkasan.Iku utamané cocok kanggo deteksi endotoxin saka conto biologi kayata vaksin, antibodi, protein, asam nukleat, etc.

Cathetan:

Reagen Lyophilized Amebocyte Lysate sing diprodhuksi dening Bioendo digawe saka amebocyte lysate saka kepiting tapal kuda (Tachypleus tridentatus).

Kondisi produk:

Sensitivitas Lyophilized Amebocyte Lysate lan Potensi Control Standard Endotoxin diuji marang USP Reference Standard Endotoxin.Kit reagen Lyophilized Amebocyte Lysate dilengkapi instruksi produk, Sertifikat Analisis.

Kit tes endotoksin kromogenik kinetik kudu milih maca microplate kanthi saringan 405nm.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    produk sing gegandhengan

    Ninggalake Pesen Panjenengan